jueves, 26 de noviembre de 2009

Doble abandó dels animals








Publicado el 20 de noviembre
( Foto d'Anglarill)

"La Gossera de Barcelona (CAAC) no compleix les normatives que el mateix Ajuntament va aprovar el 2003. Garantir el benestar dels animals abandonats és una responsabilitat moral i legal que els polítics i els partits que van d'ecologistes i de verds haurien de promoure sense demores.
Més enllà de les promeses de parcs d'acollida que no es fan efectius, comptem amb una dura realitat: les instal·lacions velles, projectades per acumular animals abans del seu sacrifici, no tenen ni bona higiene ni calidesa. Hi ha una manca d'accés (sense transport públic i amb restriccions horàries) per a voluntaris i adoptants, anonimat dels animals acollits, que no tenen ni nom ni apareixen en un web on els potencials responsables puguin enamorar-se'n.
La desídia i la falta de sensibilitat són el to que domina les instal·lacions, no escaients per al nou hivern que se'ns tira a sobre. Més d'un miler de gossos i gats pateixen cada any un doble abandó dels propietaris originals i els de la institució responsable que mirà cap a un altre lloc."

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Aporta tu conocimiento!!!