martes, 30 de marzo de 2010

Oportunidad de enmienda


Cuando la gestión Municipal estaba en manos de un bipartito y no un tripartito había quien alzaba la voz para que cambiaran las cosas. Actualmente ERC con un pie dentro y otro fuera- para que no salpique el actual sentimiento de fracaso absoluto tras el dramático triumfalismo- no hace por el CAAC lo que debiera. Se sabe del malestar que genera la persistencia de las paradas de animales de la Rambla, y es importante su contribución -irregular- pero real contra el maltrato a los toros. Pero en el tema CAAC, como en el tema Zoo, no progresa adecuadamente. Recogemos noticias publicadas en el Diari Avui 2008:
Portabella retreu a Hereu la gestió de la gossera municipal
La saturació del Centre d'Acollida d'Animals de Companyia de Barcelona i la impossibilitat d'arribar a un acord amb els altres municipis per construir una gossera metropolitana va portar ahir el president del grup municipal d'ERC a criticar durament la gestió del bipartit de Jordi Hereu en aquest àmbit.
Tot i que fa uns dies Jordi Portabella deixava entreveure la seva disposició a reprendre les converses amb el PSC per intentar arribar a un acord que garanteixi l'estabilitat del bipartit, el dirigent republicà no va dubtar ahir a acusar el consistori de "fracàs" a l'hora d'aplicar la llei de protecció dels animals i va retreure a l'alcalde l'incompliment dels terminis de construcció de la nova gossera. "Aquest nou centre d'acollida d'animals s'hauria d'haver construït l'any 2007", va remarcar.
Portabella també va carregar durament per la permissibilitat de l'Ajuntament amb les parades de venda d'animals de les Rambles. A diferència del consistori, que aposta per trobar una sortida que no acabi amb aquesta activitat, els republicans reclamen el seu tancament definitiu perquè adaptar aquestes botigues a la llei és "molt difícil" d'acord amb el que diu un informe del Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona....".


¿Donde estás tu cuando tu compañero Florensa dice que si a todo lo que dice la Mayol?¿Cuando es la última vez que visitaste el CAAC?¿ A quina has dado el pésame al saber de la muerte prematura de la perra cuya foto sostuviste en 2008? ¿Cuando has usado de tus conocimientos como biólogo y animalista para conseguir mejorar las penosas instalaciones del CAAC? También a ti te agradeceriamos de un modo entusiasta los cambios a mejor si se produjesen
Dispuestos a hacer borrón y cuenta nueva, a aplaudir las rectificaciones y los nuevos aires, sin rencores, con optimismo y con la bondad de los canes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Aporta tu conocimiento!!!