miércoles, 28 de octubre de 2009

Respuestas desde la poltrona

Compartimos con todos vosotros una respuesta desde la Agència de Salut Pública a nuestra denuncia:

"Benvolgut,
Compartim amb vostè la preocupació pel benestar dels animals abandonats, per això estem treballant per tenir un nou centre a Barcelona. Dins les limitacions que té el centre actual, la seva gestió ha estat certificada en qualitat i ha rebut el reconeixement de molt ben gestionada per part d'una publicació independent, comparant-la amb la resta de centres municipals de les principals ciutats de tota España.
Agraïm que ens hagi fet arribar la seva opinió.
Institut de Seguretat Alimentària i de Salubritat Agència de Salut Pública de Barcelona
Tel: 93 202 92 00 "

Imagináos si creen que somos bobos, que piensan que una comparativa realizada por una "revista" que ni nombran puede acallar el malestar que provoca el estado real del CAAC.
Por partes:
1.- Las buenas maneras de la respuesta nos gustaría que se transformasen en buenos hechos. Si ni dan un nombre igual es incluso una respuesta automática. La gravedad de la cuestión exige un abordaje más directo y sincero.
2.- La revista tras la que se escudan para garantizar la gestión del actual Centro parece que les avergüenza más que les enorgullece ya que ni la nombran*.
3. No sabemos de revistas ni independientes ni infalibles y ni mucho menos nos parecen fiables las que no merecen ser ni nombradas.
4. Nosotros seguro que sí somos independientes.
5. Nosotros aportamos pruebas de la realidad, no planes ni proyectos.
6. Las certificaciones de calidad cuentan con unos sellos, códigos numéricos y de letras que no parecen poder reproducir ya que los organismos que las conceden son insobornables y jamás podrían legitimar tanta precariedad.
7. Esperemos por el bien de todos que de otros temas se ocupen con mayor rigor, porque tienen en sus manos asuntos de vital importancia relacionados con la salud pública.
Aprovechamos para adjuntar una imagen pública de la Sra. Julia Durán, responsable última del CAAC que se niega desde hace meses a reunirse con un grupo de voluntarios. Algunos de las tres decenas que acaban de hacer llegar al Sr. A. G. - y una copia al Sr. B.- propuestas concretas de mejoras que se necesitan de modo inminente y desde una sensibilidad animalista real y no verbal.
---
*La prestigiosa y de reconocida autoridad mundial sobre centros animales (por si alguien no lo ha notado, estamos siendo irónicos) revista en cuestión es... ¡¡¡Eroski Consumer!!!
Sí señor, muy bien. Bravo. Eso es una muestra de rigor científico y seriedad. Curiosamente ninguna de las imágenes que aparece corresponde al CAAC. Si está "tan bien", ¿no debería ser un ejemplo a seguir?
¿Habrán pedido consejo a Carrefour para realizar las supuestas mejoras del CAAC?

http://revista.consumer.es/web/es/20091001/pdf/tema-de-portada.pdf

3 comentarios:

  1. Sí senyor! Eroski COnsumer és una grandíssima revista que tindria que evaluar la qualitat de tots els centres pel que fa a la sanitat i la salut pública. Sobretot si a més adjunta en els informes fotografíes corresponents a hotels canins de luxe que a Catalunya es deconeixen. I jo em pregunto, els senyors inspectors que tant cobren i venen al CAAC molt de tant en tant, no fan informes???? sort que tenim a Eroski que fan la seva feina, sino un es preguntaria per a què serveixen aquests ministeris i departaments i tots aquests funcionaris amb aquests sous tant alts.

    ResponderEliminar
  2. per cert, jo he rebut exactament el mateix mail al manifestar el meu descontent per l'actual estat del CAAC, quantes gosseres han visitat aquesta gent?:

    Benvolguda,

    Compartim amb vostè la preocupació pel benestar dels animals abandonats, per això estem treballant per tenir un nou centre a Barcelona. Dins les limitacions que té el centre actual, la seva gestió ha estat certificada en qualitat i ha rebut el reconeixement de molt ben gestionada per part d'una publicació independent, comparant-la amb la resta de centres municipals de les principals ciutats de tota Espanya.

    Agraïm que ens hagi fet arribar la seva opinió.

    Institut de Seguretat Alimentària i de Salubritat
    Agència de Salut Pública de Barcelona
    Tel: 93 202 92 00

    ResponderEliminar
  3. "el centre actual ha estat certificat en qualitat i ha rebut el reconeixement de molt ben gestionada per part d'una publicació independent"
    si ho diu una revista independent.... suposo que ells no tindran cap revista ni diari oficial que publiqui el que opinen els seus inspectors. Sis plau, a partir d'ara no tenim que fer cas de les publicacions oficials sino de les independents. Així per exemple, si ens posen una multa podem alegar que com no ha estat publicada per una revista independent no cal pagar-la ja que no té valor oficial, qué és això de què surti en el Boe?

    ResponderEliminar

Aporta tu conocimiento!!!